Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of supplementation with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination in linseed oil-enriched diets on the oxidative status in broilers
Назив: | Effects of supplementation with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination in linseed oil-enriched diets on the oxidative status in broilers | Аутори: | Leskovec, J.; Levart, A.; Nemec, Svete A.; Perić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Poultry Science | ISSN: | 0032-5791![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 5 str. 1641-1650 | DOI: | 10.3382/ps/pey004 | WoS-ID: | 000434235300018 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049645808 | PMID: | 29462462 | PMCID: | PMC5890603 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/438027 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.