Резултати
еНаука >
Резултати >
Antifungal potential of garlic essential oil on Aspergillus species isolated from food
| Назив: | Antifungal potential of garlic essential oil on Aspergillus species isolated from food | Аутори: | Kocić-Tanackov, Sunčica |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts - Knjiga apstrakata / Seventh International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Sedma međunarodna konferencija održive posleubirajuće i prehrambene tehnologije INOPTEP 2021, Vršac April 18th – 23rd, 2021 | Издавач: | Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-531-9 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 52-53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/438990 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6242 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2381 |
URL: | https://www.ptep.org.rs/pdf/PTEP2021/BOOK%20OF%20ABSTRACTS%20INOPTEP%202021.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |