Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory properties and fatty acids profiles of fermented dry sausages made of pork meat from various breeds
Назив: | Sensory properties and fatty acids profiles of fermented dry sausages made of pork meat from various breeds | Аутори: | Parunović, Nenad ; Radović, Čedomir ; Savić, Radomir | Година: | 2017 | Публикација: | 59th International Meat Industry Conference (Meatcon2017) | ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор | Издавач: | Iop Publishing Ltd, Bristol | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 85 str. 012014-012014 | DOI: | 10.1088/1755-1315/85/1/012014 | WoS-ID: | 000418556900014 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85030635855 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/534 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4405 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439601 |
Пројекат: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.