Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Dilute Alkaline Steeping on Mold Contamination, Toxicity, and Nutritive Value of Maize Malt
Назив: Effect of Dilute Alkaline Steeping on Mold Contamination, Toxicity, and Nutritive Value of Maize Malt
Аутори: Jauković, Marko; Zečević, Veselinka  ; Stanković, Slavica  ; Krnjaja, Vesna  ; Nikić, Tanja S.; Bailović, Stanislava M.; Tadić, Jelena I.
Година: 2017
Публикација: Journal of the American Society of Brewing Chemists
ISSN: 0361-0470 Journal of the American Society of Brewing Chemists Претражи идентификатор
Издавач: Amer Soc Brewing Chemists Inc, St Paul
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 75 br. 4 str. 369-373
DOI: 10.1094/ASBCJ-2017-4043-01
WoS-ID: 000416940500011
Scopus-ID: 2-s2.0-85039434899
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/532
https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/259
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/259
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/687
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439627
Пројекат: Redukcija toksigenih gljiva roda Fusarium i njihovih mikotoksina u proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane na bazi žita (RS-31023)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

3
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.