Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates
Назив: Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates
Аутори: Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja  ; Borić, Milka; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  
Година: 2018
Публикација: International Journal of Dairy Technology
ISSN: 1364-727X International Journal of Dairy Technology Претражи идентификатор
Издавач: Blackwell Publishing Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 1 str. 243-252
DOI: 10.1111/1471-0307.12428
WoS-ID: 000419921200029
Scopus-ID: 2-s2.0-85020212624
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439744
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3987
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

31
SCOPUSTM
15
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.