Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates
Назив: | Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates | Аутори: | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ; Borić, Milka; Zarić, Danica ; Rakin, Marica | Година: | 2018 | Публикација: | International Journal of Dairy Technology | ISSN: | 1364-727X International Journal of Dairy Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Blackwell Publishing Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 1 str. 243-252 | DOI: | 10.1111/1471-0307.12428 | WoS-ID: | 000419921200029 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85020212624 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439744 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3987 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
31
SCOPUSTM
SCOPUSTM
15
OpenCitations
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.