Results

eNauka >  Rezultati >  Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates
Naziv: Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates
Autori: Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja  ; Borić, Milka; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  
Godina: 2018
Publikacija: International Journal of Dairy Technology
ISSN: 1364-727X International Journal of Dairy Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Blackwell Publishing Ltd.
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 71 br. 1 str. 243-252
DOI: 10.1111/1471-0307.12428
WoS-ID: 000419921200029
Scopus-ID: 2-s2.0-85020212624
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439744
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3987
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3987
Projekat: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
M-kategorija: 
22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22

34
SCOPUSTM
15
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.