Резултати

еНаука >  Резултати >  The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages
Назив: The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Živković, Dušan  ; Tomović, Vladimir  ; Nedović, Viktor  ; Perunović, Marija ; Kovjanić, Nataša; Lević, Steva  ; Stanišić, Nikola  
Година: 2014
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Hoboken: Wiley-Blackwell
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 11 str. 2356-2363
DOI: 10.1111/ijfs.12555
WoS-ID: 000343818700003
Scopus-ID: 2-s2.0-84908480374
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3453
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439796
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7807
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/430
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
13
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.