Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of Hydrogen Peroxide and Radical-Scavenging Activity of Raspberry during Osmotic, Convective, and Freeze-Drying
Назив: Changes of Hydrogen Peroxide and Radical-Scavenging Activity of Raspberry during Osmotic, Convective, and Freeze-Drying
Аутори: Novaković, Miroslav M.  ; Stevanović, Snežana  ; Gorjanović, Stanislava  ; Jovanović, Predrag M.  ; Tešević, Vele  ; Janković, Miodrag; Sužnjević, Desanka Z.
Година: 2011
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Hoboken : Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 76 br. 4 str. C663-C668
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2011.02144.x
WoS-ID: 000290270600046
Scopus-ID: 2-s2.0-79955621499
PMID: 22417351
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1333
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/914
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439840
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2732
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/214
Пројекат: Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
Modifikacije antioksidativnog metabolizma biljaka sa ciljem povećanja tolerancije na abiotski stres i identifikacija novih biomarkera sa primenom u remedijaciji i monitoringu degradiranih staništa (RS-43010)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
17
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.