Резултати

еНаука >  Резултати >  Diffusion of polyphenols from alginate, alginate/chitosan, and alginate/inulin particles
Назив: Diffusion of polyphenols from alginate, alginate/chitosan, and alginate/inulin particles
Аутори: Pravilović, Radoslava  ; Balanč, Bojana D.  ; Đorđević, Verica B.  ; Bošković-Vragolović, Nevenka M.  ; Bugarski, Branko M.  ; Pjanović, Rada V.  
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Process Engineering
ISSN: 0145-8876 Journal of Food Process Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Blackwell Publishing Inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 4 str. e13043
DOI: 10.1111/jfpe.13043
WoS-ID: 000474591600047
Scopus-ID: 2-s2.0-85062559302
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4230
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4230
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439858
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
5
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.