Резултати

еНаука >  Резултати >  Antifungal activity of the onion (allium cepa l.) Essential oil against aspergillus, fusarium and penicillium species isolated from food
Назив: Antifungal activity of the onion (allium cepa l.) Essential oil against aspergillus, fusarium and penicillium species isolated from food
Аутори: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana  ; Gvozdanović-Varga, Jelica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Pejin, Jelena  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Processing & Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 4 str. e13050-e13050
DOI: 10.1111/jfpp.13050
WoS-ID: 000407319100053
Scopus-ID: 2-s2.0-84979783791
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1684
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4167
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3559
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439860
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia, 114-451-1521/2014-01
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

24
SCOPUSTM
10
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.