Резултати

еНаука >  Резултати >  Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v
Назив: Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v
Аутори: Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Miočinović, Jelena  ; Radulović, Ana  ; Paunović, Dušanka; Ilić, Mila  ; Radulović, Zorica  
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: John Wiley and Sons Inc
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 9 str. e15713
DOI: 10.1111/jfpp.15713
WoS-ID: 000669813500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85109196865
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439864
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4757
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5891
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

10
SCOPUSTM
2
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.