Резултати
еНаука >
Резултати >
Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v

Назив: | Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v | Аутори: | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | John Wiley and Sons Inc | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 9 str. e15713 | DOI: | 10.1111/jfpp.15713 | WoS-ID: | 000669813500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85109196865 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439864 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4757 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5891 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.