Резултати

еНаука >  Резултати >  Sinigrin Encapsulation in Liposomes: Influence on In Vitro Digestion and Antioxidant Potential
Назив: Sinigrin Encapsulation in Liposomes: Influence on In Vitro Digestion and Antioxidant Potential
Аутори: Drvenica, Ivana  ; Blazevic, Ivica; Boskovic, Perica; Bratanic, Andre; Bugarski, Branko  ; Bilusic, Tea
Година: 2021
Публикација: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN: 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 4 str. 441-449
DOI: 10.31883/pjfns/143574
WoS-ID: 000731417500007
Scopus-ID: 2-s2.0-85122149290
URI: http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1218
https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1218
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4825
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440686
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца