Резултати
еНаука >
Резултати >
Sinigrin Encapsulation in Liposomes: Influence on In Vitro Digestion and Antioxidant Potential
Назив: | Sinigrin Encapsulation in Liposomes: Influence on In Vitro Digestion and Antioxidant Potential | Аутори: | Drvenica, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences | ISSN: | 1230-0322![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 4 str. 441-449 | DOI: | 10.31883/pjfns/143574 | WoS-ID: | 000731417500007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85122149290 | URI: | http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1218 https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1218 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4825 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/440686 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |