Резултати

еНаука >  Резултати >  Blueberry wine – a good natural source of phenolic acids
Назив: Blueberry wine – a good natural source of phenolic acids
Аутори: Čakar, Uroš D.  ; Petrović Aleksandar; Pejin, Boris M.  ; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I.  
Година: 2018
Публикација: UNIFOOD Conference
Издавач: UNIFOOD
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 167-167
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/441312
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.