Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizacija postupka revitalizacije otpadnog kvasca iz industrije piva za primenu u pekarskoj industriji
Назив: Optimizacija postupka revitalizacije otpadnog kvasca iz industrije piva za primenu u pekarskoj industriji
Остали називи: Optimization of revitalization procedure of waste yeast from brewery for application in baking industry
Аутори: Dodić, Siniša  
Ментор: Popov, Stevan 
Остала ауторства: Pejin, Dušanka ; Grujić, Olgica ; Popov, Stevan ; Mastilović, Jasna  
Година: 2002
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-168
VBS COBISS: 179020551
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija153794754868461.pdf?controlNumber=(BISIS)71469&fileName=153794754868461.pdf&id=12003&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71469&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije153855676688896.pdf?controlNumber=(BISIS)71469&fileName=153855676688896.pdf&id=12070&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9973
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442674
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца