Резултати
Назив: | Characterization of microflora in homemade semi-hard white Zlatar cheese | Аутори: | Terzić-Vidojević, Amarela ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Veljović, Katarina ; Ostojić, Mihailo; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2007 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 114 br. 1 str. 36-42 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.038 | WoS-ID: | 000244628300006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-33846708458 | PMID: | 17182146 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443443 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1080 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026193589#izum.si https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/265 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
70
SCOPUSTM
SCOPUSTM
17
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
49
OpenCitations
OpenCitations
65
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.