Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of microflora in homemade semi-hard white Zlatar cheese
Назив: Characterization of microflora in homemade semi-hard white Zlatar cheese
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Veljović, Katarina  ; Ostojić, Mihailo; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2007
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 br. 1 str. 36-42
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.038
WoS-ID: 000244628300006
Scopus-ID: 2-s2.0-33846708458
PMID: 17182146
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443443
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1080
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026193589#izum.si
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/265
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

70
SCOPUSTM
17
PubMed CentralTM
49
OpenCitations
65
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.