Резултати

еНаука >  Резултати >  Genetic improvement of grain yield and bread-making quality of winter wheat over the past 90 years under the Pannonian Plain conditions
Назив: Genetic improvement of grain yield and bread-making quality of winter wheat over the past 90 years under the Pannonian Plain conditions
Аутори: Mirosavljević, Milan  ; Momčilović, Vojislava ; Živančev, Dragan  ; Aćin, Vladimir  ; Jocković, Bojan  ; Mikić, Sanja  ; Takač, Verica  ; Denčić, Srbislav
Година: 2020
Публикација: Euphytica
ISSN: 0014-2336 Euphytica Претражи идентификатор
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 216 br. 12
DOI: 10.1007/s10681-020-02724-5
WoS-ID: 000586803900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85095605456
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2039
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443561
Пројекат: Benefit-sharing Fund of the International Treaty on Plant Genetic Resources for Food and Agriculture, FAO [PR-166-Serbia]
COST Action CA18101: "SOURDOugh biotechnology network towards novel, healthier and sustainable food and bioprocesses (SOURDOMICS)"
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

13
SCOPUSTM
7
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.