Резултати
еНаука >
Резултати >
Genetic improvement of grain yield and bread-making quality of winter wheat over the past 90 years under the Pannonian Plain conditions
Назив: | Genetic improvement of grain yield and bread-making quality of winter wheat over the past 90 years under the Pannonian Plain conditions | Аутори: | Mirosavljević, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Euphytica | ISSN: | 0014-2336![]() ![]() |
Издавач: | Springer, Dordrecht | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 216 br. 12 | DOI: | 10.1007/s10681-020-02724-5 | WoS-ID: | 000586803900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85095605456 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2039 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443561 |
Пројекат: | Benefit-sharing Fund of the International Treaty on Plant Genetic Resources for Food and Agriculture, FAO [PR-166-Serbia] COST Action CA18101: "SOURDOugh biotechnology network towards novel, healthier and sustainable food and bioprocesses (SOURDOMICS)" |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.