Резултати

еНаука >  Резултати >  Polyphenolic compounds and antioxidant capacity of fruits of sweet pepper
Назив: Polyphenolic compounds and antioxidant capacity of fruits of sweet pepper
Аутори: Peić Tukuljac, Marijana  ; Danojević, Dario  ; Medić-Pap, Slađana  ; Gvozdanović-Varga, Jelica  ; Prvulović, Dejan  
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts, 9th International Symposium on Agricultural Sciences "AgroReS 2020", Banja Luka, 24 September 2020
Издавач: Banja Luka : University of Banja Luka, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-93-63-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 67-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443717
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2638
Пројекат: Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца