Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of lecithin from different sources on crystallization and physical properties of nontrans fat

Назив: | The influence of lecithin from different sources on crystallization and physical properties of nontrans fat | Аутори: | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal of Texture Studies | ISSN: | 0022-4901![]() ![]() |
Издавач: | Wiley-Blackwell, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 6 str. 450-458 | DOI: | 10.1111/jtxs.12033 | WoS-ID: | 000327441800005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84888430071 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/444653 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2435 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8520 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2435 |
Пројекат: | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.