Резултати

еНаука >  Резултати >  Relation of polyphenolic, free amino acid and sugar contents to α-dicarbonyl compounds formation in cereals cookies
Назив: Relation of polyphenolic, free amino acid and sugar contents to α-dicarbonyl compounds formation in cereals cookies
Аутори: Žilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Tolgahan Kocadağli; Neslihan Göncüoğlu Taş; Vančetović, Jelena  ; Dodig, Dejan  
Година: 2016
Публикација: 18th World Congress of Food Science and Technology
Издавач: Institute of Food Science and Technology Ireland
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-1-5262-0545-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 160-160
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/445768
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.