Резултати

еНаука >  Резултати >  The potential of ceraels for acrylamide formation in the food: A comparision of species and genotypes for free asparagine and sugars content
Назив: The potential of ceraels for acrylamide formation in the food: A comparision of species and genotypes for free asparagine and sugars content
Аутори: Žilić, Slađana M.  ; Dodig, Dejan B.  ; Basić, Zorica N.  ; Vančetović, Jelena P.  ; P. Titan; Đurić, Nenad A.  ; Tolimir, Nataša V.  
Година: 2017
Публикација: Food Additives and Contaminants: Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment
ISSN: 1944-0049 1944-0057 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 5 str. 705-713
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449506
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.