Резултати
еНаука >
Резултати >
The potential of ceraels for acrylamide formation in the food: A comparision of species and genotypes for free asparagine and sugars content
Назив: | The potential of ceraels for acrylamide formation in the food: A comparision of species and genotypes for free asparagine and sugars content | Аутори: | Žilić, Slađana M. ; Dodig, Dejan B. ; Basić, Zorica N. ; Vančetović, Jelena P. ; P. Titan; Đurić, Nenad A. ; Tolimir, Nataša V. | Година: | 2017 | Публикација: | Food Additives and Contaminants: Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment | ISSN: | 1944-0049 1944-0057 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 34 br. 5 str. 705-713 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449506 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.