Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different oil sources on broiler carcass quality
Назив: Influence of different oil sources on broiler carcass quality
Аутори: Puvača, Nikola  ; Stanaćev S.V.; Stanaćev Ž.V.; Milić D.; Milošević N.; Bjedov S.
Година: 2013
Публикација: 23rd International symposium “New Technologies in Contemporary Animal Production”
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-271-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 238-241
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449507
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.