Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of resistance to environmental stress by planktonic and biofilm form of lactic acid bacteria isolated from traditionally made cheese from Serbia
Назив: In vitro evaluation of resistance to environmental stress by planktonic and biofilm form of lactic acid bacteria isolated from traditionally made cheese from Serbia
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 str. 54-59
DOI: 10.1016/j.fbio.2018.03.005
WoS-ID: 000432907100008
Scopus-ID: 2-s2.0-85043794519
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11166
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449937
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

27
SCOPUSTM
23
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.