Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of resistance to environmental stress by planktonic and biofilm form of lactic acid bacteria isolated from traditionally made cheese from Serbia
Назив: In vitro evaluation of resistance to environmental stress by planktonic and biofilm form of lactic acid bacteria isolated from traditionally made cheese from Serbia
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 str. 54-59
DOI: 10.1016/j.fbio.2018.03.005
WoS-ID: 000432907100008
Scopus-ID: 2-s2.0-85043794519
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11166
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/449937
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

43
SCOPUSTM
23
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.