Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant capacity of cornelian cherry (Cornus mas L.) – Comparison between permanganate reducing antioxidant capacity and other antioxidant methods
Назив: | Antioxidant capacity of cornelian cherry (Cornus mas L.) – Comparison between permanganate reducing antioxidant capacity and other antioxidant methods | Аутори: | Popović, Boris ; Štajner, Dubravka; Slavko, Kevrešan; Bijelić, Sandra | Година: | 2012 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 134 br. 2 str. 734-741 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2012.02.170 | WoS-ID: | 000304433100016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84860268457 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/450065 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
90
SCOPUSTM
SCOPUSTM
62
OpenCitations
OpenCitations
83
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.