Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of cornelian cherry (Cornus mas L.) – Comparison between permanganate reducing antioxidant capacity and other antioxidant methods
Назив: Antioxidant capacity of cornelian cherry (Cornus mas L.) – Comparison between permanganate reducing antioxidant capacity and other antioxidant methods
Аутори: Popović, Boris  ; Štajner, Dubravka; Slavko, Kevrešan; Bijelić, Sandra  
Година: 2012
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 134 br. 2 str. 734-741
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.02.170
WoS-ID: 000304433100016
Scopus-ID: 2-s2.0-84860268457
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/450065
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

90
SCOPUSTM
62
OpenCitations
83
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.