Резултати

еНаука >  Резултати >  Basidiocarp structures of Lentinus crinitus: an antimicrobial source against foodborne pathogens and food spoilage microorganisms.
Назив: Basidiocarp structures of Lentinus crinitus: an antimicrobial source against foodborne pathogens and food spoilage microorganisms.
Аутори: Bertéli, Míria Benetati Delgado; de Souza, Mariana Martins Magalhães; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  ; Dragunski, Douglas Cardoso; do Valle, Juliana Silveira; de Souza Ferreira, Ederlan; Pinto, Laise Cedraz;
Година: 2022
Публикација: World Journal of Microbiology and Biotechnology
ISSN: 0959-3993 World Journal of Microbiology and Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 5 str. 74
DOI: 10.1007/s11274-022-03257-w
WoS-ID: 000770308300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85126544058
PMID: 35298734
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4943
https://link.springer.com/10.1007/s11274-022-03257-w
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/450911
URL: https://link.springer.com/10.1007/s11274-022-03257-w
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.