Резултати
еНаука >
Резултати >
Investigation of probiotic potential of Leuconostoc sp. and Lactobacillus sp. natural isolates from non-commercial milk and water kefir
Назив: | Investigation of probiotic potential of Leuconostoc sp. and Lactobacillus sp. natural isolates from non-commercial milk and water kefir | Аутори: | Davidović, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 1064-1069 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961350362 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1987 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/451241 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.