Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of new probiotic yogurt
Назив: Production of new probiotic yogurt
Аутори: Memiši, Nurgin ; Ilić, Nebojša  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Belović, Miona  ; Novaković, Aleksandra  
Година: 2016
Публикација: FoodTech III International Congress Food Technology, quality and safety, FoodTech III International Congress Food Technology, quality and safety
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 620-623
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452264
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.