Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Production of new probiotic yogurt | Аутори: | Memiši, Nurgin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | FoodTech III International Congress Food Technology, quality and safety, FoodTech III International Congress Food Technology, quality and safety | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 620-623 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452264 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.