Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat
Назив: Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Rošul, Milana  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Đermanović, Branislava  
Година: 2021
Публикација: 10. International Conference on Social and Technological Development
ISSN 2637-3298 Претражи идентификатор
Издавач: Trebinje
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 112-112
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452606
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.