Резултати
еНаука >
Резултати >
Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat
Назив: | Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Cvetković, Biljana ; Filipčev, Bojana ; Rošul, Milana ; Kojić, Jovana ; Krulj, Jelena ; Đermanović, Branislava | Година: | 2021 | Публикација: | 10. International Conference on Social and Technological Development | ISSN : | 2637-3298 Претражи идентификатор | Издавач: | Trebinje | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 112-112 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452606 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.