Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of comercial starter culture addition on biogenic amines content in fermented sausage Petrovská klobása

Назив: | The effect of comercial starter culture addition on biogenic amines content in fermented sausage Petrovská klobása | Аутори: | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Annals of Nutrition and Metabolism | ISSN: | 0250-6807![]() ![]() |
Издавач: | Basel: Karger | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-3-318-05631-0![]() ![]() |
Колација: | vol. 67 br. Suppl. 1 str. 530-531 | WoS-ID: | 000374988802311 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452851 | URL: | https://karger.com/anm/article-pdf/67/Suppl.%201/1/2228568/000440895.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) Migrirano iz RIS podataka |
Напомена: | Abstracts / 12th European Nutrition Conference (FENS) Berlin, Germany, October 20–23, 2015 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.