Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of high temperature on the accumulation of proline in genetically divergent cereal varieties
Назив: | Impact of high temperature on the accumulation of proline in genetically divergent cereal varieties | Аутори: | Marković, Stefan ; Đukić, Nevena ; Torbica, Aleksandra ; Živančev, Dragan ; Nazari, Simin Hagh | Остала ауторства: | Jozinović, Antun; Budžaki, Sandra; Strelec, Ivica; Lončarić, Ante | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts, 10th International Congress “Flour–Bread ’19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno–Kruh ’19.” Osijek, Croatia, 11-14 June 2019 | ISSN: | 1848-2554 | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 84-84 | URI: | http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/ http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2184 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/452900 |
URL: | http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/ | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |