Резултати

еНаука >  Резултати >  Autochthonous technology of Golija cheese
Назив: Autochthonous technology of Golija cheese
Autohtona tehnologija proizvodnje Golijskog sira
Аутори: Ostojić, Mihailo S.; Topisirović, Ljubiša; Relić, Renata  ; Jež, Goran M.
Година: 2010
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 1-2 str. 46-51
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2264
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453269
URL: http://www.tf.uns.ac.rs/publikacije/mlekarstvo.php
Пројекат: Standardizacija tehnološkog postupka tradicionalne proizvodnje golijskog sira primenom autohtonih bakterija mlečne kiseline u cilju zaštite geografskih oznaka porekla (RS-20111)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.