Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of genotype, gender and duration of fattening on the efficiency of production of turkey meat
Назив: The impact of genotype, gender and duration of fattening on the efficiency of production of turkey meat
Uticaj genotipa, pola i trajanja tova na efikasnost proizvodnje ćurećeg mesa
Аутори: Mitrović, Sreten ; Djermanović, Vladan  ; Djekić, Vera  ; Stanišić, Goran ; Milić, Miroljub; Pandurević, Tatjana
Година: 2015
Публикација: Zbornik naučnih radova Instituta PKB Agroekonomik
ISSN: 0354-1320 Zbornik Instituta PKB agroekonomik Претражи идентификатор
Издавач: Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 3-4 str. 99-109
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3933
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453310
Пројекат: Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.