Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of genotype, gender and duration of fattening on the efficiency of production of turkey meat
Назив: | The impact of genotype, gender and duration of fattening on the efficiency of production of turkey meat Uticaj genotipa, pola i trajanja tova na efikasnost proizvodnje ćurećeg mesa |
Аутори: | Mitrović, Sreten ; Djermanović, Vladan ; Djekić, Vera ; Stanišić, Goran ; Milić, Miroljub; Pandurević, Tatjana | Година: | 2015 | Публикација: | Zbornik naučnih radova Instituta PKB Agroekonomik | ISSN: | 0354-1320 Zbornik Instituta PKB agroekonomik Претражи идентификатор | Издавач: | Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 3-4 str. 99-109 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3933 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453310 |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.