Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of selenium yeast level in diet on carcass and meat quality, tissue selenium distribution and glutathione peroxidase activity in ducks
Назив: | Effects of selenium yeast level in diet on carcass and meat quality, tissue selenium distribution and glutathione peroxidase activity in ducks | Аутори: | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Animal Feed Science and Technology | ISSN: | 0377-8401![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 210 str. 225-233 | DOI: | 10.1016/j.anifeedsci.2015.10.009 | WoS-ID: | 000366235400024 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84947806837 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453311 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1312 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.