Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of selenium yeast level in diet on carcass and meat quality, tissue selenium distribution and glutathione peroxidase activity in ducks
Назив: Effects of selenium yeast level in diet on carcass and meat quality, tissue selenium distribution and glutathione peroxidase activity in ducks
Аутори: Baltić, Milan Ž. ; Dokmanović-Starčević, Marija  ; Bašić, Meho; Zenunović, Amir; Ivanović, J; Marković, Radmila  ; Janjić, Jelena  ; Mahmutović, Hava
Година: 2015
Публикација: Animal Feed Science and Technology
ISSN: 0377-8401 Animal Feed Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 210 str. 225-233
DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2015.10.009
WoS-ID: 000366235400024
Scopus-ID: 2-s2.0-84947806837
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453311
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1312
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

39
SCOPUSTM
26
OpenCitations
38
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.