Резултати

еНаука >  Резултати >  The importance of conjugated linoleic acid for meat quality
Назив: The importance of conjugated linoleic acid for meat quality
Аутори: Marković, Radmila  ; Đorđević, Vesna  ; Milan Baltić 
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade, 10 - 12. June 2013
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 17-23
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3835
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455140
http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pd
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pd
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Утицај квалитета компонената у исхрани ципринида на квалитет меса, губитке и економичност производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца