Резултати

еНаука >  Резултати >  EFFECT OF γ-IRRADIATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY AND FREE RADICAL CONTENT OF SPICES
Назив: EFFECT OF γ-IRRADIATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY AND FREE RADICAL CONTENT OF SPICES
Аутори: Pavlović, Mirjana  ; Novaković, Miroslav  ; Desanka Sužnjević; Gorjanović, Stanislava  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Kolarević, Stoimir  ; Miladinović, Zoran  
Година: 2010
Публикација: 10th International Conference of Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry - PHYSICAL CHEMISTRY 2010
Издавач: Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-18-7 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 346-348
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/455327
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.