Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant potential of extracts of three mushroom species collected from the Republic of North Macedonia
Назив: Antioxidant potential of extracts of three mushroom species collected from the Republic of North Macedonia
Аутори: Stojanova, Monika; Pantić, Milena  ; Karadelev, Mitko; Čuleva, Biljana; Nikšić, Miomir
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 2
DOI: 10.1111/jfpp.15155
WoS-ID: 000597417700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85097385091
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/456239
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

18
SCOPUSTM
8
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.