Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of polyphenols on generation of free radicals as the precursors of Maillard reaction products
Назив: | The influence of polyphenols on generation of free radicals as the precursors of Maillard reaction products | Аутори: | Sakač, Marijana ; Đilas, Sonja ; Čanadanović-Brunet, Jasna ; Tumbas, Vesna ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Sedej, Ivana | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 18-23 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961365678 | URI: | http://cefood2012.rs/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/457762 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5603 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.