Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of polyphenols on generation of free radicals as the precursors of Maillard reaction products
Назив: The influence of polyphenols on generation of free radicals as the precursors of Maillard reaction products
Аутори: Sakač, Marijana  ; Đilas, Sonja ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Tumbas, Vesna  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Sedej, Ivana 
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 18-23
Scopus-ID: 2-s2.0-84961365678
URI: http://cefood2012.rs/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/457762
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5603
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.