Резултати
еНаука >
Резултати >
Total polyphenolic compound content in cookies formulated with buckwheat flour and aronia fruits
Назив: | Total polyphenolic compound content in cookies formulated with buckwheat flour and aronia fruits | Аутори: | Karabegović, Ivana T. ; Stamenković Stojanović, Sandra J. ; Nikolić, Nada Č. ; Simić V.; Lazić M. | Година: | 2019 | Публикација: | 4th International Conference on Natural Products Utilization | ISSN: | 2682-9487 Претражи идентификатор | Издавач: | Albena, Bulgaria | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 320-320 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458082 | URL: | http://www.icnpu.com/2019/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.