Резултати

еНаука >  Резултати >  Seasonal variations in the chemical composition and fatty acid composition of selected fish species from the Danube river
Назив: Seasonal variations in the chemical composition and fatty acid composition of selected fish species from the Danube river
Аутори: Živković, Dušan  ; Šobajić, Sladjana  ; Perunović, Marija; Stajić, Slaviša  
Година: 2013
Публикација: Acta Alimentaria
ISSN: 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор
Издавач: Akademiai Kiado Zrt, Budapest
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 4 str. 473-480
DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.4.2
WoS-ID: 000327799900002
Scopus-ID: 2-s2.0-84889767104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458138
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1902
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3097
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.