Резултати

еНаука >  Резултати >  Volatile Composition, Colour, and Sensory Quality of Spirit-Based Beverages Enriched with Medicinal Fungus Ganoderma lucidum and Herbal Extract
Назив: Volatile Composition, Colour, and Sensory Quality of Spirit-Based Beverages Enriched with Medicinal Fungus Ganoderma lucidum and Herbal Extract
Аутори: Veljović, Sonja  ; Tomić, Nikola  ; Belović, Miona M.  ; Nikićević, Ninoslav; Vukosavljević, Predrag  ; Nikšić, Miomir ; Tešević, Vele  
Година: 2019
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 3 str. 408-417
DOI: 10.17113/ftb.57.03.19.6106
WoS-ID: 000493955800012
Scopus-ID: 2-s2.0-85074599736
PMID: 31866754
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458201
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4961
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3681
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

15
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
8
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца