Назив: | Volatile Composition, Colour, and Sensory Quality of Spirit-Based Beverages Enriched with Medicinal Fungus Ganoderma lucidum and Herbal Extract |
Аутори: | Veljović, Sonja ; Tomić, Nikola ; Belović, Miona M. ; Nikićević, Ninoslav; Vukosavljević, Predrag ; Nikšić, Miomir ; Tešević, Vele  |
Година: | 2019 |
Публикација: | Food Technology and Biotechnology |
ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 57 br. 3 str. 408-417 |
DOI: | 10.17113/ftb.57.03.19.6106 |
WoS-ID: | 000493955800012 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85074599736 |
PMID: | 31866754 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458201 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4961 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3681 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053) |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |