Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of Fatty Acid and Tocopherol Compositions and the Oxidative Stability of Walnut (Juglans regia L.) Cultivars Grown in Serbia
Назив: | Determination of Fatty Acid and Tocopherol Compositions and the Oxidative Stability of Walnut (Juglans regia L.) Cultivars Grown in Serbia | Аутори: | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Czech Journal of Food Sciences | ISSN: | 1212-1800![]() ![]() |
Издавач: | Czech Academy Agricultural Sciences, Prague | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 29 br. 1 str. 74-78 | DOI: | 10.17221/180/2010-CJFS | WoS-ID: | 000287538500010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79951703541 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14677 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2718 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10063 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458205 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1544 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.