Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of Fatty Acid and Tocopherol Compositions and the Oxidative Stability of Walnut (Juglans regia L.) Cultivars Grown in Serbia
Назив: Determination of Fatty Acid and Tocopherol Compositions and the Oxidative Stability of Walnut (Juglans regia L.) Cultivars Grown in Serbia
Аутори: Rabrenović, Biljana  ; Dimić, Etelka ; Maksimović, Milan; Šobajić, Slađana  ; Gajić-Krstajić, Ljiljana  
Година: 2011
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Czech Academy Agricultural Sciences, Prague
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 1 str. 74-78
DOI: 10.17221/180/2010-CJFS
WoS-ID: 000287538500010
Scopus-ID: 2-s2.0-79951703541
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14677
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2718
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10063
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458205
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1544
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

53
SCOPUSTM
35
OpenCitations
41
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.