Резултати

еНаука >  Резултати >  Differentiation of wines made from berry and drupe fruits according to their phenolic profiles
Назив: Differentiation of wines made from berry and drupe fruits according to their phenolic profiles
Аутори: Čakar, Uroš  ; Petrović, Aleksandar  ; Janković, Milan; Pejin, Boris  ; Vajs, Vlatka E ; Čakar, Mira  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2018
Публикација: European Journal of Horticultural Science
ISSN: 1611-4426 European Journal of Horticultural Science Претражи идентификатор
Издавач: Int Soc Horticultural Science-Ishs, Leuven
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 83 br. 1 str. 49-61
DOI: 10.17660/eJHS.2018/83.1.7
WoS-ID: 000427571700007
Scopus-ID: 2-s2.0-85042765633
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3173
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458266
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4723
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1140
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

20
SCOPUSTM
11
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.