Резултати

еНаука >  Резултати >  Redukcija mikroflore u mariniranim filetima pilećih grudi pakovanih u vakuum
Назив: Redukcija mikroflore u mariniranim filetima pilećih grudi pakovanih u vakuum
Reduction of microbiota in marinated vacuum-packaged poultry breast fillets
Аутори: Janjić, Jelena  ; Ćirić, Jelena  ; Grbić, Slaven; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Mitrović, Radmila  ; Radosavac, Adriana  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2019
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 1 str. 1-7
DOI: 10.18485/meattech.2019.60.1.1
Scopus-ID: 2-s2.0-85091241546
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458310
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2023
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278313996#izum.si
URL: https://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/129/89
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца