Skip navigation
Истраживачи
Организације
Резултати
Статистике
Пријавите се
Српски
|
Srpski
|
English
Питајте Ви
Пријавите се
Моја еНаука
Изаберите језик
Српски
Srpski
English
Истраживачи
Организације
Резултати
Статистике
Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality
Назив:
Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality
Uticaj telesne mase na prinos i kvalitet mesa brojlera
Аутори:
Nikolić, Aleksandra
;
Babić, Milijana
;
Jovanović, Jelena
;
Čobanović, Nikola
;
Branković-Lazić, Ivana
;
Milojević, Lazar
;
Parunović, Nenad
Година:
2019
Публикација:
Meat Technology
ISSN:
2466-4812
Meat Technology
Претражи идентификатор
Издавач:
Institute of meat hygiene and technology
Тип резултата:
Научни чланак
Колација:
vol. 60 br. 1 str. 17-23
DOI:
10.18485/meattech.2019.60.1.3
Scopus-ID:
2-s2.0-85120438572
URI:
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458311
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2072
Пројекат:
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Istraživanje farmakoloških karakteristika antimikrobnih agenasa, uvođenje novih tehnoloških rešenja i alternativnih metoda profilakse s ciljem da se poboljša kontrola infektivnih oboljenja domaćih životinja (RS-31071)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија:
24
M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
4
SCOPUS
TM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Creative Commons лиценца