Резултати

еНаука >  Резултати >  Element contents in muscle tissue of Prussian carp from different lakes in an urban area
Назив: Element contents in muscle tissue of Prussian carp from different lakes in an urban area
Аутори: Jovanović, Dragoljub  ; Teodorović, Vlado ; Marković, Radmila  ; Krstić, Milena  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Branislav  ; Baltić, Milan Ž. ; Šefer, Dragan  
Година: 2019
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 2 str. 121-127
DOI: 10.18485/meattech.2019.60.2.6
Scopus-ID: 2-s2.0-85150647228
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1877
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458312
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца