Резултати
еНаука >
Резултати >
Element contents in muscle tissue of Prussian carp from different lakes in an urban area
Назив: | Element contents in muscle tissue of Prussian carp from different lakes in an urban area | Аутори: | Jovanović, Dragoljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 br. 2 str. 121-127 | DOI: | 10.18485/meattech.2019.60.2.6 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85150647228 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1877 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/458312 |
Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) |
М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |