Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba
Назив: Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba
Остали називи: Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
Аутори: Đorđević, Marijana  
Ментор: Šoronja-Simović, Dragana  
Остала ауторства: Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana  ; Milašinović‐Šeremešić, Marija  
Година: 2020
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije158340865264657.pdf?controlNumber=(BISIS)114158&fileName=158340865264657.pdf&id=15037&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/461123
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija158340864105547.pdf?controlNumber=(BISIS)114158&fileName=158340864105547.pdf&id=15036&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17933
/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije158340865264657.pdf?controlNumber=(BISIS)114158&fileName=158340865264657.pdf&id=15037
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=114158&source=NaRDuS&language=sr
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца