Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the addition of nettle in broiler food at the final stage of the fattening
Назив: The influence of the addition of nettle in broiler food at the final stage of the fattening
Аутори: Lukić, Miloš D.  ; Škrbić, Zdenka D.  ; Petričević, Veselin D.  ; Krnjaja, Vesna S.  ; Stanišić, Nikola Z.  ; Bijelić, Zorica D.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings of the 11th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production"
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Serbia, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-73-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 595-601
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462193
URL: http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2017/10/Proceedings-2017.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.