Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the addition of nettle in broiler food at the final stage of the fattening
Назив: | The influence of the addition of nettle in broiler food at the final stage of the fattening | Аутори: | Lukić, Miloš D. ; Škrbić, Zdenka D. ; Petričević, Veselin D. ; Krnjaja, Vesna S. ; Stanišić, Nikola Z. ; Bijelić, Zorica D. | Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings of the 11th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production" | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Serbia, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-73-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 595-601 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/462193 | URL: | http://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2017/10/Proceedings-2017.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.