Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis
Назив: | Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis | Аутори: | Soković Bajić, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of the Serbian Chemical Society | ISSN: | 0352-5139![]() ![]() |
Издавач: | Srpsko hemijsko društvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 85 br. 2 str. 163-176 | DOI: | 10.2298/jsc190716094s | WoS-ID: | 000518864200002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85078426100 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1386 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464383 |
Пројекат: | Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана Ћелијски и молекулски механизми опоравка пацова од експерименталног аутоимунског енцефаломијелитиса |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |