Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis
Назив: Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis
Аутори: Soković Bajić, Svetlana  ; Mihajlovic, Sanja; Radojević, Dušan  ; Popović, Dušanka  ; Djokic, Jelena  ; Stanisavljević, Suzana  ; Lazarević, Milica  ; Miljkovic, Djordje  ; Ruas-Madiedo, Patricia; Golić, Nataša  ;
Година: 2020
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Srpsko hemijsko društvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 85 br. 2 str. 163-176
DOI: 10.2298/jsc190716094s
WoS-ID: 000518864200002
Scopus-ID: 2-s2.0-85078426100
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1386
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464383
Пројекат: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ћелијски и молекулски механизми опоравка пацова од експерименталног аутоимунског енцефаломијелитиса
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца