Results

eNauka >  Results >  Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis
Title: Characterization of pH resistance and the proteolytic activity of GABA producing Lactobacillus brevis BGZLS10-17 in preparation of fermented milk beverage and the effects on the symptoms of the experimental autoimmune encephalomyelitis
Authors: Soković Bajić, Svetlana  ; Mihajlovic, Sanja; Radojević, Dušan  ; Popović, Dušanka  ; Djokic, Jelena  ; Stanisavljević, Suzana  ; Lazarević, Milica  ; Miljkovic, Djordje  ; Ruas-Madiedo, Patricia; Golić, Nataša  ;
Issue Date: 2020
Publication: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Search Idenfier
Publisher: Srpsko hemijsko društvo, Beograd
Type: Article
Collation: vol. 85 br. 2 str. 163-176
DOI: 10.2298/jsc190716094s
WoS-ID: 000518864200002
Scopus-ID: 2-s2.0-85078426100
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1386
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464383
Project: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ћелијски и молекулски механизми опоравка пацова од експерименталног аутоимунског енцефаломијелитиса
Metadata source: Migracija
M-category: 
22M22

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons License