Резултати

Назив: | The application of triticale flour for the production of cookies | Аутори: | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Kutti, Mari-Liis | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstract,14th Baltic Conference on Food Science and Technology FoodBalt 2021 “Sustainable Food for Conscious Consumer”,Tallinn, Estonia 2021 | Издавач: | Tallinn: Center of Food and Fermentation Technologies | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 103-103 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2165 https://tftak.eu/foodbalt/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464807 |
URL: | https://tftak.eu/foodbalt/ | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |