Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of triticale flour for the production of cookies
Назив: The application of triticale flour for the production of cookies
Аутори: Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Čabarkapa, Ivana  ; Živančev, Dragan  ; Štatkić, Slaviša; Aćin, Vladimir  ; Kukurová, Kristína; Ciesarová, Zuzana
Остала ауторства: Kutti, Mari-Liis
Година: 2021
Публикација: Book of Abstract,14th Baltic Conference on Food Science and Technology FoodBalt 2021 “Sustainable Food for Conscious Consumer”,Tallinn, Estonia 2021
Издавач: Tallinn: Center of Food and Fermentation Technologies
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 103-103
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2165
https://tftak.eu/foodbalt/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464807
URL: https://tftak.eu/foodbalt/
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца