Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of nisin and storage temperature on the quality parameters of processed cheese
Назив: The effect of nisin and storage temperature on the quality parameters of processed cheese
Аутори Šmigić, Nada  ; Miočinović, Jelena  ; Tomić, Jovana; Tomašević, Igor  ; Rajković, Andreja  ; Djekić, Ilija  
Година: 2018
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Croatian Dairy Union, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 3 str. 182-191
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2018.0303
WoS-ID: 000437428700003
Scopus-ID: 2-s2.0-85049366024
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4772
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465106
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4772
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

8
SCOPUSTM
3
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца