Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of nisin and storage temperature on the quality parameters of processed cheese
Назив: | The effect of nisin and storage temperature on the quality parameters of processed cheese | Аутори ![]() | Šmigić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X![]() ![]() |
Издавач: | Croatian Dairy Union, Zagreb | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 3 str. 182-191 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2018.0303 | WoS-ID: | 000437428700003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049366024 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4772 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465106 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4772 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |